Tandarts Veldhoven

Wilt u naar de Tandarts Veldhoven? Tandheelkundig Centrum Hanevoet helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Eindhoven bevindt zich op ongeveer 3,5 km afstand vanaf het centrum van Veldhoven. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor een Veldhovenaar!

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Veldhoven? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 040 – 252 42 67.

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandheelkundig Centrum Hanevoet bevindt zich in het zuidwesten van Eindhoven in de wijk Hanevoet. Vanaf het centrum van Veldhoven is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto en met de fiets duurt het 10-15 minuten.

Openbaar vervoer

Komt u naar de praktijk met het OV? Onze praktijk is goed bereikbaar met de bus doordat bushalte ‘Zijpendaal’ zich naast onze praktijk bevindt. Vanaf de bushalte is het minder dan 1 minuut lopen naar de praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Veldhoven? Tandheelkundig Centrum Hanevoet neemt nieuwe patiënten aan! Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste bezoek. Indien nodig maken wij ook röntgenfoto’s om uw gebit goed te kunnen beoordelen. U kunt een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak annuleren

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door ten minste 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum Hanevoet. Indien u niet tijdig annuleert worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Afspraken die op een maandag gepland staan kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak op maandag kosteloos geannuleerd worden. Voor afspraken die gepland staan op de dag na een feestdag geldt dat de afspraak uiterlijk op de werkdag voor de feestdag geannuleerd kan worden.

Behandelingen

Om een mooi en gezond gebit te behouden is het belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts.

Aan de hand van een controle kunnen onze tandartsen en mondhygiënisten u helpen met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd welke behandelingen wij verder nog kunnen uitvoeren? Onze behandelingen worden afzonderlijk beschreven onder ‘Behandelingen’ in het menu. 

tandarts-veldhoven

Angst voor de tandarts

Als u angst voor de tandarts heeft, dan kunt u dat gerust met ons bespreken. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt in de praktijk en kunnen de behandeling voor u aangenamer maken. Denk hierbij aan een zalfje zodat u het prikje van de verdoving niet kunt voelen.

Heeft u last van angst voor de tandarts? Wij hebben hier veel ervaring mee. Op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ onder ‘Behandelingen’ kunt u lezen wat wij verder nog voor u kunnen betekenen om u tijdens een behandeling op uw gemak te stellen.