Tandarts Diessen

Tandarts Diessen? Tandheelkundig Centrum Hanevoet is een moderne tandartspraktijk in Eindhoven die u graag helpt met de behandeling die u nodig heeft. U de best mogelijke mondzorg bieden, dat is in het kort de filosofie waar wij met onze praktijk voor staan.

Bent u op zoek naar een Tandarts Diessen? Tandheelkundig Centrum Hanevoet staat voor u klaar. Neem gerust contact op door te bellen naar 040 – 252 42 67.

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandheelkundig Centrum Hanevoet bevindt zich in het zuidwesten van Eindhoven, op ongeveer 25 km afstand vanaf het centrum van Diessen. Het is ongeveer 25 minuten rijden met de auto. 

Openbaar vervoer

Komt u naar de praktijk met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Bushalte Zijpendaal’. Deze halte staat voor de deur van de praktijk. 

Nieuwe patiënten

kunt u een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen. Bij uw eerste bezoek zal er een uitgebreide controle van uw gebit plaatsvinden. Indien nodig kunnen er ook foto’s gemaakt worden om een beter inzicht te krijgen in de staat van uw gebit.

Bent u nog op zoek naar een tandarts in Diessen? Tandheelkundig Centrum Hanevoet neemt nieuwe patiënten aan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het plannen van uw eerste afspraak.

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken? Dan kan zowel online via de contactpagina of door telefonisch contact op te nemen met onze receptioniste. 

Afspraak annuleren

Indien u uw afspraak wilt annuleren, kunt u dit kosteloos doen door ten minste 24 uur voor de geplande behandeling telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum Hanevoet. We moeten echter kosten in rekening brengen als u te laat bent met het annuleren van de afspraak.

Voor afspraken op een maandag geldt dat deze uiterlijk op de vrijdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd kan worden. Voor afspraken op de dag na een feestdag geldt dat deze uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd kan worden.

Behandelingen

Om uw gebit mooi en gezond te houden, is het essentieel om minstens twee keer per jaar een tandartscontrole te ondergaan. Ons team van tandartsen en mondhygiënisten staat klaar om u te voorzien van de benodigde behandelingen.

Bent u geïnteresseerd in het plannen van een periodieke controle? Of wilt u meer te weten komen over de verschillende behandelingen die wij aanbieden? Neem dan gerust een kijkje in ons menu, waar wij gedetailleerde beschrijvingen hebben gegeven van al onze behandelingen.

tandarts-diessen

Angst voor de tandarts

Bij ons kunt u rekenen op onze uitgebreide ervaring met tandartsangst. We moedigen u aan om openlijk met ons te praten als u hier last van heeft. Het is van groot belang dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk. Daarom nemen we graag ruim de tijd om u gerust te stellen en alles duidelijk uit te leggen.

Bovendien doen we er alles aan om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan het luisteren naar muziek of het gebruik van een verdovende zalf om het prikje van de verdoving minder te voelen.

Als u nieuwsgierig bent naar andere manieren waarop we u van dienst kunnen zijn, raden we u aan om onze pagina ‘Angst voor de tandarts‘ te bekijken. Hier hebben we beschreven welke mogelijkheden we bieden om de behandeling voor u aangenamer te maken.