Mondhygiënist Waalre

Mondhygiënist Waalre? Tandheelkundig Centrum Hanevoet streeft graag samen met u naar een mooi en gezond gebit. Onze praktijk ligt ongeveer 5 kilometer vanaf het centrum van Waalre en is daarom voor een Waalrenaar makkelijk bereikbaar. Onze mondhygiënisten helpen u graag. 

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Waalre? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 040 252 4267.

Bereikbaarheid

Tandheelkundig Centrum Hanevoet is vanaf Waalre goed bereikbaar met de auto of de fiets. Onze praktijk is gevestigd in de wijk Hanvoet in het zuidwesten van Eindhoven. Vanaf het centrum van Waalre is het ongeveer 9 minuten rijden met de auto of ongeveer 14 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? Onze praktijk bevindt zich vlakbij de bushalte ‘Zijpendaal’. Vanaf deze bushalte is het nog één minuut lopen naar de praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Waalre? Tandheelkundig Centrum Hanevoet neemt nieuwe patiënten aan! Als u nieuw bent bij Tandheelkundig Centrum Hanevoet kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd door onze mondhygiënist. 

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 040 252 4267. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum Hanevoet. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor tot 12 uur worden afgezegd. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot 12 uur worden afgezegd. 

Behandelingen

Het is belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een mondhygiënist. Zo houdt u een mooi en gezond gebit.

Onze mondhygiënisten helpen u graag met de behandelingen die u nodig heeft. Onder ‘Behandelingen’ in het menu kunt u zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

mondhygienist-waalre