Mondhygiënist Veldhoven

Bent u op zoek naar een Mondhygiënist Veldhoven? Tandheelkundig Centrum Hanevoet helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft. Onze praktijk in Eindhoven ligt ongeveer 3,5 kilometer vanaf het centrum van Veldhoven en is daarom voor een Veldhovenaar makkelijk bereikbaar. 

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Veldhoven? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 040 252 4267.

Bereikbaarheid

Tandheelkundig Centrum Hanevoet is gevestigd in het zuidwesten van Eindhoven in de wijk Hanevoet.

De praktijk is goed bereikbaar met de auto of de fiets. Vanaf het centrum van Veldhoven is het ongeveer 7 minuten rijden met de auto of ongeveer 13 minuten fietsen. 

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Zijpendaal’. Deze bushalte bevindt zich vlakbij onze praktijk, op ongeveer 1 minuut loopafstand.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Veldhoven? Tandheelkundig Centrum Hanevoet neemt nieuwe patiënten aan! Als u nieuw bent bij Tandheelkundig Centrum Hanevoet kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen. Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 040 252 4267. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum Hanevoet.

Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten in rekening gebracht.

Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op de vrijdag ervoor vóór 12 uur nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot 12 uur kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Om een mooi en gezond gebit te behouden is het belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren.

Het maakt niet uit welke behandeling u nodig heeft, onze mondhygiënisten helpen u graag.

Kijk gerust eens bij onze behandelingen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wilt u zich inschrijven om een afspraak te maken? U bent van harte welkom.

mondhygienist-veldhoven