Mondhygiënist Geldrop

Bent u op zoek naar Mondhygiënist Geldrop? De mondhygiënisten van Tandheelkundig Centrum Hanevoet helpen u graag om een mooi en gezond gebit te behouden. Onze mondhygiënisten kunnen elke behandeling uitvoeren die u nodig heeft.

Wilt u een afspraak maken bij onze Mondhygiënist Geldrop? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 040 252 4267.

Bereikbaarheid

Onze praktijk in Hanevoet bevindt zich in het noordoosten van Eindhoven op ongeveer 10 kilometer afstand vanaf het centrum van Geldrop. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor een Geldroppenaar!

Vanaf het centrum van Geldrop is het ongeveer 15 minuten met de auto en ongeveer 25-30 minuten fietsen.

Openbaar vervoer

Maakt u gebruik van het OV? Bushalte ‘Zijpendaal’ is de dichtstbijzijnde bushalte naast onze praktijk. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 1 minuut lopen naar onze praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen mondhygiënist in Geldrop? Tandheelkundig Centrum Hanevoet neemt nieuwe patiënten aan! Maak uw eerste afspraak door telefonisch contact op te nemen.

Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste bezoek en helpen u graag met de behandeling die u nodig heeft.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de mondhygiënist? Dat kan door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 040 252 4267. Daarnaast kunt u zich online inschrijven via de contact pagina.

Afspraak annuleren

Afspraak annuleren? Dat kunt u kosteloos doen door 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch contact op te nemen met Tandheelkundig Centrum Hanevoet. Indien u te laat bent om de afspraak tijdig te annuleren, worden de kosten alsnog in rekening gebracht. 

Afspraken voor maandagen dienen uiterlijk vrijdag vóór 12 uur afgezegd te worden. Voor feestdagen geldt: afspraken dienen de laatste werkdag vóór 12 uur afgezegd te worden.

Behandelingen

Wij raden u aan om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een mondhygiënist. Zo houdt u uw tanden mooi en gezond.

Onze mondhygiënisten helpen u graag met alle tandheelkundige behandelingen die u nodig heeft. Daarnaast voorzien ons mondhygiënisten u graag van advies om uw mondhygiëne optimaal te houden.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze behandelingen.

mondhygienist-geldrop